search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
VICEVI
Legend3::GruboR DATUM: SUBOTA, 2010-03-13, 09:33:18 | PORUKA # 111

Bojan Grubor

STATUS: OFFLINE
- Kad sam imao trinaest godina, nadao sam se da ću jednog dana imati devojku.
- Sa šesnaest godina imao sam devojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena devojka sa životnim žarom.
- U gimnaziji sam se zabavljao sa strastvenom devojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vreme je plakala i pretila samoubistvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna devojka sa stabilne ličnosti.
- Sa 23 godine sam našao vrlo stabilnu devojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija devojka.
- Sa 27 godina našao sam uzbudljivu devojku, ali nisam mogao držati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigde ne zadržavajući. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i srećnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio da nađem devojku koja ima jasne ciljeve.
- Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu devojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i nju sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.
- Sada sam malo stariji i mnogo mudriji i tražim samo devojku s velikim sisama.
:DDDD

Added (2010-03-13, 09:33:18)
---------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=jsjaY1I-IGE
jaooo poslusajte ovooooo :DD

Legend3::AnteS DATUM: SUBOTA, 2010-03-13, 09:54:17 | PORUKA # 112

Ante Stanković

happy Predobro !

A je ga treba sredila happy

Legend3::DreeD DATUM: NEDELJA, 2010-03-21, 00:11:02 | PORUKA # 113

Robert Tandori

Evo i jedan od mene

Ide zeka sumom i pisa mu se od iza zbuna i prolazi vuk i cuje zeku zeka broji:"Jedan,Dva,Tri,Cetiri,Pet,Sest,Sedam".Izlazi zeka i pita ga vuk sta to radis..
On kaze pisam, Vuk kaze kako to pa lepo:
Jedan : Odkopcas
Dva : Izvadis
Tri : Navuces kozicu
Cetiri : Pisas
Pet : Vratis kozicu
Sest : Vratis
Sedam : Zakopcas
Kaze vuk ajde i ja da probam....Ode vuk iza zbuna i krene on:"Jedan,Dva,Tri,Pet,Tri,Pet,Tri,Pet,Tri,Pet" xD xD xD

Legend3::AnteS DATUM: UTORAK, 2010-03-23, 13:01:01 | PORUKA # 114

Ante Stanković

Kaže debela žena:

- Konobaru, molim Vas, pokupite smeće.

Konobar:

- Oprosti, ne mogu te podići.
happy

Legend3::DreeD DATUM: ČETVRTAK, 2010-04-01, 17:12:32 | PORUKA # 115

Robert Tandori

Oce siptarska porodica da predje u pravoslavce.....odu kod popa i on im kaze: postacete pravoslavci kad preplivate Ibar......prepliva mama, tata, prvo dete......, dvanaesto dete(kolko ih vec oni imaju) i dodje red na trinaesto.....pliva ono pliva i poce a se davi na sred Ibra......kaze mama tati: idi spasavaj nam dete, a tata ce: pa komu jebe mater kad je siptar !!

Cigan i Ciganka imali puno dece pa ne mogu da se kresnu!Jedan dan kaze Ciga:DA MI RAZVUCEMO PARAVAN PA DA SE NA MIRU PO*****MO kaze Ciganka moze!!!!Razvuku oni paravan i Ciga stavi kondom i poce da plete Ciganku!Kad je zavrsio skine kondom i baci preko paravana!!Tako par dana!!!!Jedan dan kad je ciga bacio kondom preko,najstariji sin provuce glavu i kaze:TATA BACI MALO I KOBASICE NEMOZEMO CEO ZIVOT DA JEDEMO CREVA......... :DDDDD

Nakon zavr... Погледај јошšetka rata u Vijetnamu Amerikanci odlučili nagraditi vojnike vrijednim nagradama koje oni sami odaberu. Jedni su zaželili kuće, drugi skupe aute i dođu do Hase da kaže svoju želju: -Ja ću za svaki centimetar od vrha moga kurca do jaja 1$. Amerikanci se počnu smijati toj želji, ali budući da je želja, oni dovedu i sve TV postaje da snime to ispunjenje želje i krenu snimati od vrha kurca pa sve niže - 1, 2, 3 cm ... ali nigdje jaja. Na to će jedan od novinara: -Dobro Haso, gdje su ti jaja? A na to će Haso: -Pa u Vijetnamu.

joj ovaj s jajima je bio dobar

Legend3::AnteS DATUM: ČETVRTAK, 2010-04-01, 20:12:39 | PORUKA # 116

Ante Stanković

Zadnji je najbolji!

- Kako se zove debeli cigo?
- Trom.

- Kako se zove cigo koji je profesor matematike?
- Romb.

- Šta radi cigo na računalu?
- Kopa po "Recycle bin".

Legend3::HeadHunteR DATUM: NEDELJA, 2010-04-11, 04:11:39 | PORUKA # 117

Uros Cvetkovic

Dosao Crnogorac kod urologa, izvadio kitu, i stavio je na sto. Doktor gleda, gleda, i ustanovi da je
izgleda sve u redu, ali ga pita:- "A, velju coce, e te boli?"- "Ne."-
"E te svrbi?"- "Ma jok."- "E te
pece?"- "Ma ne."- "Pa sto si dosao?"- "A vidju ga kako je lijep..."

Added (2010-04-11, 04:11:39)
---------------------------------------------
Hahahah provalite spot... xD kakve budale... http://www.youtube.com/watch?v=4GbLdmypMmU&feature=related

Dadoo DATUM: UTORAK, 2010-04-20, 18:26:04 | PORUKA # 118

Davor lamesic

Prvi školski dan u jednoj američkoj srednjoj školi. Učiteljica predstavlja novog učenika Šakira Suzukija iz Japana. Počinje sat i nastavnica ispituje:

- "Sada ćemo vidjeti koliko poznajete američku povijest. Tko je rekao "Slobodu ili smrt."
Odjednom tišina i samo Suzuki digne ruku: "Patrick Henry godine 1775. u Philadelphii."

- "Vrlo dobro Suzuki. A tko je rekao: "Država je narod i kao takva ne smije nikada umrijeti?"
Suzuki ustane: "Abraham Lincoln, 1863 u Washingtonu."

Nastavnica strogo pogleda učenike pa reče: "Sramite se. Suzuki je Japanac pa poznaje američku povijest bolje od Vas."
Tihi glas iz kraja razreda: "Jebite se, posrani Japanci"

"Ko je to rekao?", vikne učiteljica.
Suzuki digne ruku i reče: "General MacArthur, 1942 u Guadalcanalu, i Lee Iacocca 1982 na skupštini dioničara Chryslera, Detroit."

Razred je u tišini samo se iz pozadine čuje: "Puši kurac!"
Učiteljica sva izvan sebe: "Sad je kraj. Tko je to rekao?"
Suzuki: "Bill Clinton Monici Levinsky, Oval Office, 1997 u Washingtonu."

Drugi učenik se prodere: "Suzuki je sranje!"
Suzuki: "Valentino Rossi u Rio de Janeiru na moto Grand-Prix Brazila 2002."

Razred pada u histeriju, učiteljica u nesvijest a na vrata ulazi ravnatelj škole: "U pičku materinu, još nikad nisam vidio takav kaos."
Suzuki: "Premijer Hrvatske ministru financija prilikom predstavljanja državnog proračuna, Zagreb 2008." happy happy

Hello !!!

Legend3::AnteS DATUM: UTORAK, 2010-04-20, 22:45:02 | PORUKA # 119

Ante Stanković

smile Odličan isplatilo se pročitati xD

Stvori bog muškarca i ženu. Pogleda muškarca i kaže:
- Dobro si mi ispao.
Pogleda ženu i kaže:
- Hm, hm, ti ćeš se trebati šminkati. happy

Dadoo DATUM: SUBOTA, 2010-04-24, 22:58:59 | PORUKA # 120

Davor lamesic

Jel znate onaj vic ...Dosao dinamo u Vinkovce i pobjedio Cibaliju ...hahahahahahah smile tongue smile

Hello !!!

POST IZMIJENIO Dado345 - SUBOTA, 2010-04-24, 22:59:20

Search: