search
menu
person

NEWS AND UDATES


03:16:10
Crysis 3 konačno i službeno najavljen
 
   Kao što to obično biva s najavama velikih hitova, prvo "procure" detalji, a zatim slijedi službena najava. Ova procedura se u slučaju Crysisa 3 opet potvrdila, pošto smo tijekom vikenda dva puta pisali o ovom hitu, da bi se na kraju potvrdili svi "naši" navodi. Kao što dakle rekli, stiže nam Crysis 3, i to tijekom 2013. godine. Igru će pogoniti nadograđena verzija CryEnginea 3, a kao u slučaju Crysisa 2, moći ćemo se zabavljati na trećoj generaciji konzola (Xbox 360 i Playstation 3) te dakako na PC-u. Izdavač igre, Electronic Arts, otkrio je i neke detalje u vezi prednarudžbi, ali o tome kasnije. Ajmo prvo pojasniti detalje same igre.






   Nakon prvog i drugog Crysisa te Warhead ekspanzije, konačno ćemo skočiti u odijelo opakog Propheta. Iako bi to moglo malo začuditi ljubitelje serijala zbog jedne scene iz Crysisa 2 koju vam nećemo spojlati, vjerujemo kako je Crytek pronašao logičnu poveznicu između dva nastavka. Godina je 2047., a mrska nam Cell korporacija je New York u kojemu će se ponovno dešavati radnja igre, zatvorila u određenu "kapsulu" u kojoj su iz grada napravili džunglu podijeljenu na sedam zona nazvanih "Seven Wonders". Zašto su to napravili, moći ćemo naravno saznati jednom kada zaigramo igru, no vjerujemo kako će se kombinacija okruženja prvog i drugog Crysisa gotovo svima svidjeti. Posebice ako uzmemo u obzir engine koji će pogoniti ovu igru. Svojevrsni "sandbox gameplay", kako ga igrači vole nazivati (iako generalno nema veze sa sandbox pojmom), i dalje će ostati prisutan što znači kako bi nam taktičke opcije u borbi i dalje trebale ostati bogate. Ako ne zbog samog okruženja, biti će to zbog još jedne nadogradnje moćnog odijela, a i naći će se tu nova oružja poput luka i strijele.


   Kada već spominjemo oružja i ostalo, kako to obično biva u današnjem svijetu igara, arsenal nam je uvelike bogatiji ako prednaručimo igru. Da sada ne pišemo tu roman, sve preorder benificije možete pronaći na EA-ovim Origin stranicama, ili na stranicama drugih distributera koji prodaju fizičko izdanje igre.

  
   Sve u svemu, sumnjamo kako će Crysis 3 ikoga razočarati, a za one PC entuzijaste držimo fige da Crytek pokaže svu raskoš svojeg moćnog enginea u DirectX 11 okruženju. Za kraj, evo malo vizualnog sadržaja da povećate količinu sline u ustima.

     
Category: NOVOSTI IZ SVIJETA GEJMINGA | Views: 881 | Added by: Legend3::KobrA | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]