search
menu
person

NEWS AND UDATES


03:35:39
Black Ops 2 nas vodi u 2025. godinu, pogledajte trailer

 Call of Duty: Black Ops 2 bavi se evolucijom rata i novim globalnim pretnjama. Umesto da imate problema sa ruskim fundamentalistima ili islamskim teroristima, vizija studija Treyarch vodi vas u budućnost novog hladnog rata, koji Amerika vodi sa Kinom.











  Ključni resurs budućnosti su retki elementi iz Zemlje, koji se vade radi proizvodnje elektronike. Kako je Kina najveća svetska fabrika, a Amerika posrnuli džin, te 2025. godine stvari postaju poprilično napete, na globalnom nivou.


 

Svet je na ivici rata, a igrači prate priču više likova, ali je centralni protagonista David Mason, sin Aleksa Masona iz originalnog Black Opsa.

 Još jedna globalna pretnja miru u svetu je cyber-terorizam: hakeri-teroristi tokom igre, naime, uspevaju da obezbede kontrolu nad američkom mrežom bespilotnih letelica i koriste ih za bombardovanje gradova.

 Velika novina je i, donekle, raskid sa lineranim pristupom.Po prvi put, predstavljen koncept Strike Force misija. Igrači će imati priliku da biraju misije koje igraju. Njihovi uspesi uticaće na stanje hladnog rata. Takođe, nećete biti u mogućnosti da tokom jednog prelaženje kampanje odigrate sve misije, jer ćete neke morati da žrvtujete zarad drugih.

 Tokom misije, kontrolisaćete Black Ops operativca po izboru, uz mogućnost da, "u hodu”, menjate lika kog kontrolišete. Svaka misija je poput sandbox arene, a redosled kompletiranja zadataka birate sami.

 


  Ovo je veliki iskorak za Call of Duty serijal. Black Ops 2 je prva igra iz ove franšize koja će ponuditi single-player koga vredi prelaziti više puta, uz najveću slobodu do sada.

 Zanimljivo je da je vizija budućnosti studija Treyarch veoma realistična: mnoga oružija i tehnologije bazirane su na današnjim prototipovima ili na tehnologija koja je ostvariva do 2025. godine.

 of Duty serijal je pre nekoliko godina ušao u kreativnu krizu, pa je Black Ops 2, u tom smislu, zaista prijatno iznenađenje.

 Datum izlaska igre Black Ops 2 za PC, Xbox 360 i Playstation 3, je 13. novembar 2012.









Category: NOVOSTI IZ SVIJETA GEJMINGA | Views: 888 | Added by: Legend3::KobrA | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]